Truth

About Us

Descopera

povestea noastra

Stim ca pentru voi un eveniment poate însemna totul:

– o puternica impresie pentru partenerii de afaceri, la o petrecere organizata de compania voastra;

– indeplinirea visului din copilarie de a deveni mireasa si de a avea o nunta ca in basme;

– implinirea de a deveni parinte si de a va sarbatori copilul prin taina botezului.

Si pentru noi înseamna la fel de mult, pentru ca fiecare eveniment este unic si fiecaruia ne dedicam în totalitate. Tocmai acesta este motivul pentru care anual ne dedicam unui numar limitat de evenimente.

Heartbeats&Co. are toate resursele necesare pentru a va garanta succesul organizarii celor mai importante momente din viata, avand în spate o echipa puternica, creativa si determinata.

Pentru mai multe detalii, va invitam la o discutie în biroul nostru din Cotroceni, Bucuresti, sau ne puteti contacta telefonic la 0040731013639.

12472504_1454938324532863_876675211848313091_n

Vreau sa aduc experienta mea profesinoala in fiecare eveniment pe care il creez, prin atentia la detalii, naturaletea designului, creativitate, curaj si promptitudine! Veti gasi in mine si echipa mea, un consultant de incredere, care va va transpune ideiile imaginatiei dumneavoastra in realitate.

Vanesa Vladarean - Your Personal Event Planer

ELEMENTELE CARE NE DEFINESC

FLEXIBILITATE – Reusim sa conturam spre perfectiune toate aspectele evenimentului. Va stam mereu la dispozitie daca doriti sa modificati un detaliu al visului pe care noi il transformam în realitate, lucrand cu imaginatie si entuziasm.

  ATENTIE LA DETALII – Niciun aspect nu e minor, nicio viziune nu e prea greu de îndeplinit. Contam, de exemplu, pe experienta noastra în design pentru a va ghida spre armonia dintre culorile voastre preferate transpuse artistic în toata recuzita evenimentului.

 PERSONALIZARE – Va veti recunoaste în toate detaliile si veti fi încantat de trairea autentica pentru care nu ati mai pierdut timp cu planificarea, ci pentru care v-ati pregatit doar cu emotii si sperante  împlinite.

EXCLUSIVITATE – Ne dedicam unui numar limitat de evenimente, astfel pastram calitatea serviciilor si ne putem concentra mult mai bine pe acestea.

Luam un singur eveniment pe zi!