Servicii Branding

Cercetare & Analiza

ARHITECTURA DE BRAND

Constructia si structurarea brandului, atat la nivel intern cat si extern, creionand in primul rand o imagine foarte clara despre concurenta  si despre celalalte branduri cheie, care ajuta la pozitionationarea dorita pe piata.

CREEARE NUME & IDENTITATE VERBALA

Naming-ul, tonalitatea abordata si mesajele transmise catre clientii, fac parte din indentitate. Ele sunt cele mai importante atunci cand vine vorba de markenting si targetarea publicului tinta!

MANUAL DE BRAND

Ce este un manual de brand?

Un manual de brand este defapt un “manual de utilizare a brandului”, care trebuie urmat cu strictete atunci cand ne dorim sa construim o identitate vizuala si verbala puternica.

LOGO

Logo-ul este simbolul “cheie” al unei firme, marci sau organizatii. El trebuie sa fie usor de recunoscut si trebuie sa se identifice cu o caracteristică pentru întreaga întreprindere. Este cel mai important instrument de comunicare si marketing.

IDENTITATE VIZUALA

Identitatea vizuala este tot cea ce “vedem” cand vine vorba de un brand, incepand de la logo, forme, culori, obiecte pana la angajatii si cladirile in care acestia lucreaza.

DESIGN AMBIENTAL

Designul ambiental este important pentru orice companie, fie ea mica sau mare.

De ce?

Pentru ca este “casa” brandului si suntem siguri ca atunci cand va intra clientul in contact cu ea , ne dorim sa ii lasam mai mult decat o impresie foarte placuta, iar ambientul si designul acestuia joaca cel mai important rol aici.

MEDIA DESIGN

Suprafetele media necesita o atentie speciala, deoarece sunt un instrument foarte puternic de comunicare. Ele trebuie sa se potriveasca in mediul in care sunt amplasate astfel incat receptorul sa primeasca instant mesajul comunicat catre el.

PAPETARIE PERSONALIZATA

Ce este papetaria personalizata si de ce este importanta?

Raspunsul este simplu. Incepand de la hartia sau agenda pe care scriem in fata clientului, la facturile sau plicurile in care trimitem corespondenta, pana la ambalajele folosite, intarim imaginea identitatii noastre vizuale si oferim atat incredere cat si stabilitate clientului nostru.

CARTI DE VIZITA

FOI CU ANTET

CARNETELE

AGENDE

MENIURI

INSTRUMENTE DE SCRIS

FLYERE

BANNERE

SPYDER

ROLL-UP

MASH

PAHARE

STICLE

AMBALAJE

OBIECTE

INVITATII

MAPE DE PREZENTARE

PLIANTE

PLICURI PERSONALIZATE

REVISTE

CATALOAGE

TAPET

TRICOURI

HAINE

SACOSE

STEGURI

BRICHETE

CANI

CD-URI

STICK-URI USB

UMBRELE

PERSONALIZARE MASINI

ETICHETE

CARDURI

MARTURII

ORICE