Wedding Planning

Cum poti lucra cu noi?

Dedicare trup si suflet, bun gust desavarsit, full attention & custom-care. Acestea sunt motivele pentru care clientii ne încredinteaza planificarea unui eveniment delicat si emotionant. La aceasta categorie nu putem avea un pachet predefinit, pentru ca vrem sa oferim servicii impecabile la un nivel foarte înalt, iar fiecare eveniment sa fie exclusiv. De aceea, ne rezervam doar un numar limitat de evenimente anual pentru care oferim serviciile noastre de planificare full service si design.

Daca ati organizat aproape totul, dar vreti ca ziua evenimentului sa fie dedicata doar trairilor intense si emotiilor pozitive, avem un serviciu pentru a ne ocupa de asta in locul vostru. Sunt trei etape simple:

Etapa 1: O intalnire cu protagonistii evenimentului, probabil intr-o dupa-amiaza în care vom sta la un ceai, in care vom analiza tot ce s-a realizat pana atunci. Este o intalnire foarte importanta, pentru ca vom încerca sa empatizam pe deplin cu personalitatile lor, pentru a le întelege si depasi asteptarile si pentru a pune la punct stilul în care evenimentul trebuie sa decurga.

Etapa 2: Completarea formularelor tipice. Este vorba de punerea la punct a detaliilor fara de care nu putem lucra.

Etapa 3: Coordonarea evenimentului. Vom fi prezenti cu o zi înainte în orasul sau locatia aleasa de voi pentru a ne asigura de buna desfasurare a întregii ceremonii. Stim sa gestionam mai ales situatiile de criza, astfel încat sa nu observati nimic în neregula nici voi, nici invitatii.

1 EURO/PERSOANA + 550 EUR EVENT MANAGEMENT (INTRE 10 SI 149 PERS) 2 EURO/PERSOANA + 750 EUR EVENT MANAGEMENT (INTRE 150 SI 500 PERS)

Daca aveti destul timp si rabdare ca sa va organizati singuri întreg evenimentul, dar aveti nevoie de idei interesante si de o directie originala, noi va putem oferi consultanta prin Skype sau în studiourile noastre din Bucuresti sau Satu Mare. Acest serviciu include o consultanta de trei ore (împartite în mai multe zile sau nu) si materiale printate pe care sa le primiti prin posta sau direct de la consultantii nostri.

350 Euro